ΡΟΛΑΚΙΑ ΠΑΡΜΕΖΑΝΑΣ- ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΓΙΑ ΠΑΡΤΥ!


υλικά
1 φύλλο σφολιάτας κατεψυγμένο
1  μεγάλο αυγό, χτυπημένο
3  φρέσκα κρεμμυδάκια, κομμένα σε λεπτές φέτες
1/4 φλιτζάνι συν 2 κουταλιές της σούπας  τριμμένη παρμεζάνα
 αλάτι και μαύρο πιπέρι

Οδηγίες
Ζεσταίνετε το φούρνο στους 200 ° C.Σε ταψί τοποθετούμε λαδόκολλα.
Ξεδιπλώστε τη ζύμη και αλείψτε  με το αυγό. Πασπαλίζουμε με τα κρεμμυδάκια, ¼ φλιτζάνι παρμεζάνα, ¼ κουταλάκι του γλυκού αλάτι, και ⅛ κουταλάκι πιπέρι. Τυλίγουμε σε Ρολό σφιχτά και Παγώνουμε περίπου 20 λεπτά και μετά κόβουμε  σε φέτες,
Πασπαλίζουμε με το  υπόλοιπο 2 κουταλιές της σούπας παρμεζάνα και ψήνουμε μέχρι να ροδίσουν, 12 έως 15 λεπτά. Σερβίρουμε το φαγητό ζεστό ή σε θερμοκρασία δωματίου.

πηγή και φώτο από εδώ realsimple.com

 

0 comments