Αυγά τηγανιτά.....για παιδιά!

 
ΥΛικά

2 Αυγά
100 γρ σαλαμάκι
3 κουταλιές της σούπας λαδι
1 Ελιά μαύρη χωρίς κουκούτσι
1 Ντομάτα
1/2 Αγγούρι
1 κουταλιά της σούπας Κέτσαπ 





 Οδηγίες
 Κόψτε το σαλάμι σε μακριές λωρίδες.
Σε ένα τηγάνι ρίχνουμε το λάδι Βάλτε το σαλαμάκι
Τηγανίζουμε για 2-3 λεπτά, ανακατεύοντας κατά διαστήματα.


  
Μετακινούμε  το σαλαμι στο μισό ακρο του τηγανιού.

 Ρίξτε τα αυγά.

Τηγανίζουμε σε χαμηλή φωτιά μέχρι να είναι έτοιμα
Βάζουμε Κέτσαπ για το στόμα  διακοσμούμε  τα αυγά με ντομάτα, αγγούρι και ελιές. 

 

πηγή και φώτο από εδώ pojrem.ru


0 comments