Φλογέρες με φέτα, κίτρινο τυρί και ζαμπόν!


 Υλικά
1/2 πακέτο φύλλο κρούστας 

1 κεσεδάκι γιαούρτι 
φέτα θρυμματισμένη 
τυρί κίτρινο που λιώνει 
1-2 αυγά αλάτι πιπέρι 
λίγες φέτες ζαμπόν κομμένες σε κυβάκια 

Εκτέλεση


 Κόβουμε τα φύλλα στη μέση, έτσι ώστε να έχουμε μεγάλα τετράγωνα. Ανακατεύουμε όλα τα υλικά της γέμισης. Στην άκρη και κατά μήκος του φύλλου βάζουμε πολλή ποσότητα από τη γέμιση και τυλίγουμε σε ρολά, βάζοντας τις άκρες προς τα μέσα να μη φύγει η γέμιση. Τηγανίζουμε σε καυτό λάδι.



0 comments