Παρασκευή, 18 Νοεμβρίου 2016

Εύκολη πίτσα μαργαρίτα με ζυμη express!


Υλικά για την ζύμη

1 1/2 ποτήρι αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
200γρ γιαούρτι 2%
1/2 κουταλάκι ρίγανη

Για την γέμιση

1/2 κουταλάκι ρίγανη
70γρ τοματοπελτέ
2 κουταλιές κέτσαπ
200γρ μοτσαρέλλα τριμμένη
200γρ γκούντα τριμμένη



εκτέλεση

Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 220C.
Σ' ένα μπωλ ανακατεύετε το αλεύρι, το γιαούρτι και 1/2 κουταλάκι ρίγανη. Ζυμώνετε μέχρι να γίνει μια μαλακή ζύμη και σχηματίζετε μια μπάλα. 


Κόβετε τη ζύμη στα 4. Σε αλευρωμένη επιφάνεια ανοίγετε το κάθε ζυμαράκι σε λεπτό φύλλο.


Στρώνετε τα φύλλα το ένα κολλητά με το άλλο, σ' ένα μακρόστενο ταψί 28χ40εκ στρωμένο με αντικολλητικό χαρτί.



Ανακατεύετε τον ντοματοπελτέ με τη κέτσαπ και το υπόλοιπο μισό κουταλάκι ρίγανη και τα απλώνετε πάνω στη ζύμη.


Καλύπτετε με τη μοτσαρέλα και τη γκούντα.





Τοποθετείτε το τάψι στο κάτω ράφι του φούρνου και ψήνετε για 15-20 λεπτά.


 πηγή και φώτο από εδώ pepiskitchen.blogspot.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστούμε για το σχόλιο!